Cautare

10023 de rezultate pentru "constanta 18 iulie 2009" (4.58 secunde)
aduce la cunostinta tuturor abonatilor ca, in perioada 1 - 3 mai 2009, dispeceratul, echipele de interventie, dar si reprezentantii societatii, vor lucra dupa program normal, iar apelurile catre telefoanele dispeceratului 0241/66. ... Singurul serviciu care nu va lucra vineri, 1 mai 2009, este cel al casierilor RAJA.
21 mai 2009 reprezinta ultima zi de depunere a documentatiei pentru calculul taxei pe poluare nemajorata.
Potrivit Oficiului National al Registrului Comertului si Tribunalului Constanta, firma care asigura salubritatea municipiului Mangalia a intrat oficial in faliment pe 04. ... 2009, in urma sentintei judecatoresti din 23. ... 2009, in dosarul 6011/118/2008, inregistrat pe rolul instantei pe 25.
Aeroportul International Mihail Kogalniceanu din Constanta va avea in 2009 venituri totale de 17,250 milioane lei, potrivit unei hotarari privind bugetul de venituri si cheltuieli pe anul 2009 publicate, luni, in Monitorul Oficial.
Situatia este dificila, in sensul ca in plin sezon estival se fac lucrari de reamenajare a ravenelor rezultate in urma furtunii puternice din seara zilei de sambata, 1 iulie a.c.
Serviciul Judetean de Ambulanta Constanta a fost nevoit, de-a lungul week-end-ului care tocmai s-a incheiat, sa intervina in preluarea catorva zeci de cazuri de lesin.
La nici doua luni de la deschiderea oficiala a show-room-ului Tiriac Auto din Constanta, acest cunoscut dealer de automobile marca Mercedes si nu numai, a pregatit o surpriza pentru potentialii sai clienti.
Inspectorii din cadrul Inspectiei de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune si Instalatiilor de Ridicat (ISCIR) Constanta au demarat, din data de 4 august a.c., in parteneriat cu Inspectoratul Judetean Scolar (ISJ), o actiune de identificare a tuturor unitatilor scolare care nu detin autorizatie de functionare pentru instalatiile de incalzit.
- Dupa cum bine stiu prietenii mei de pe FB, m-am implicat personal in acest demers, implicare apreciata si de Ziarul ZIUA de Constanta, initiatorul actiunii. ... In continuare puteti citi textul integral al unui articol dedicat acestui eveniment important, in ziarul ZIUA DE CONSTANTA.
Comisarul sef Adi Toba (foto), seful Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera (IJPF) Constanta, este cercetat prealabil de catre ofiteri specializati din cadrul IGPF, pentru deficiente manifestate in exercitarea activitatilor manageriale, neglijenta manifestata in indeplinirea atributiilor de serviciu si pentru lipsa de exigenta in organizarea si coordonarea activitatii de supraveghere si control la trecerea frontierei de stat, ne-a declarat ieri Fabian Badila, purtatorul de cuvant al Politiei Romane de Frontiera.
Berbec (21 martie - 20 aprilie) Berbecul pe 12 iulie 2018 va vedea un fel de truc murdar in actiunile unuia dintre colegii lor de la serviciu. ... Rac (22 iunie - 22 iulie) Racul trebuie sa petreaca aceasta joi in mod activ, luptand pentru beneficiul viitor.
La ghiseele bancilor sint pliante cu programul dupa care vor functiona in jurul datei de 1 iulie. ... Acestea au afisat deja anunturi potrivit carora, in perioada 30 iunie - 4 iulie, nu vor lucra cu publicul.
La ghiseele bancilor sint pliante cu programul dupa care vor functiona in jurul datei de 1 iulie. ... Acestea au afisat deja anunturi potrivit carora, in perioada 30 iunie - 4 iulie, nu vor lucra cu publicul.
Desi gripa aviara n-a fost o reclama turistica prea atractiva pentru Delta Dunarii, iata ca jurnalisti si tour-operatori din Europa s-au incumetat sa viziteze gurile Dunarii in iulie, la invitatia Autoritatii Nationale de Turism (ANT).
Analistii mizeaza pe o majorare cu 0,25 puncte procentuale a dobanzii de politica monetara in sedinta de joi a boardului BNR, de la nivelul actual de 9,75%, in conditiile in care multi dintre ei estimeaza o inflatie peste 9% in iulie, alimentata de scumpiri la gaze si electricitate.Astfel, principalele argumente pentru urcarea dobanzii cheie la 10% pe 26 iunie sunt cresterea economica puternica din primul trimestru, de 8,2%, alimentata de un exces de cerere peste nivelul estimat de banca centrala, majorarea preturilor administrate - la gaze, electricitate, dar si tutun - precum si avansul salariilor peste productivitatea muncii, mai spun economistii chestionati.Pe de alta parte, o eventuala urcare a dobanzii cheie ar avea in primul rand rol de semnal, pentru ancorarea anticipatiilor inflationiste, in conditiile in care efectul masurii s-ar vedea in piata dupa cateva trimestre, cand atat BNR, cat si analistii se asteapta ca inflatia sa revina pe o panta descendenta, mai subliniaza unii analisti.Cresterea preturilor administrate poate duce inflatia la 9,5% in iulie - DumitruEconomistul sef al Raiffeisen Bank, Ionut Dumitru, considera, astfel, ca BNR va urca dobanda cheie la 10% - in conditiile in care perspectivele inflationiste s-au deteriorat in ultimele saptamani - si anticipeaza aparitia unui varf al inflatiei anuale in iulie, de 9,5%."O majorare a pretului gazelor cu 10% s-ar reflecta intr-un plus de 0,5 puncte procentuale al inflatiei lunare in iulie.
- Spania - Rusia, duminica 1 iulie, ora 17:00; - Croatia - Danemarca, duminica 1 iulie, ora 21:00; - Brazilia - Mexic, luni 2 iulie, ora 17:00; - Belgia - Japonia, luni 2 iulie, ora 21.00; - Suedia - Elvetia, marti 3 iulie, ora 17:00;
22 iunie - 22 iulie DRAGOSTE: ... Relatia cu familia din care provii va deveni atat de complicata, incat sunt sanse mari sa parasesti casa parinteasca pana in luna iulie. ... Pana in iulie, exista riscul unor probleme renale, neurologice, cu dantura, dar si cu coloana vertebrala.
PAUL IOAN) O cumplita perioada din timpul Revolutiei franceze, incadrata intre 5 septembrie 1793 si 28 iulie 1794, a fost cea denumita "Regimul Terorii" sau mai simplu "Teroarea".
"Profit acum pentru ca dupa ce sotia - Cristina - va naste, nu vom mai avea ocazia sa ne plimbam o perioada", a marturisit, pentru "Replica" de Constanta, Bogdan Olteanu.
Explicatia "performantelor” incredibile ale lui Gheorghe Moldoveanu, directorul general al CN Administratia Porturilor Maritime SA Constanta, in domeniul jafului sistematic practicat cu sarguinta asupra patrimoniului Administratiei Portuare se afla in legaturile stranse de tip mafiot pe care seful APC-ului le intretine cu diverse structuri politico-administrative de la cel mai inalt nivel local si central.
google-analytics.com